ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Ελληνική & Μεσογειακή κουζίνα

ο προσωπικό μας υποδέχεται τον κόσμο πάντα με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση, ενώ το περιβάλλον μας είναι γεμάτο φως και την πιο όμορφη θέα στην Καλντέρα, που συνθέτει ένα μαγευτικό φόντο… Μια υπέροχη ευκαιρία να απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό, υπό το ρομαντικό φως του διάσημου πλέον ηλιοβασιλέματος της Σαντορίνης σας περιμένει! Πάντα με πολύ αγάπη και φιλόξενο κλίμα δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία, που σίγουρα θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην μνήμη σας!

Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΣ

Εστιατόριο Πιρούνι

Στο εστιατόριο μας η Ελληνική, Μεσογειακή κουζίνα πρωταγωνιστεί! Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία επιλογών σε Θαλασσινά, αντιπροσωπευτικά του νησιού μας, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και επιλογές με κρέας αλλά ακόμη και vegan πιάτα! Όλα αυτά πάντα με τις καλύτερες και πιο ποιοτικές, Ελληνικές πρώτες ύλες και την δέουσα προσοχή στην παρασκευή των γευμάτων!

ΤΟ ΚΡΑΣΙ

Η συλλογή κρασιών μας

Στο εστιατόριο μας θα βρείτε επίσης έναν πλούσιο κατάλογο με τα καλύτερα Ελληνικά, και όχι μόνο, κρασιά για να συνοδεύσετε το φαγητό σας με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού γνωρίζουμε πολύ καλά πως το καλό φαγητό πρέπει πάντα να συνοδεύεται από ένα εξίσου ποιοτικό ποτήρι κρασί!