ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ

Μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού

Το εστιατόριο μας βρίσκεται στο Φηροστεφάνι της Σαντορίνης, πολύ κοντά στο κέντρο των Φηρών, στο μονοπάτι προς το Ημεροβίγλι και δίπλα στην Καλντέρα, μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού! Στα 6,4χμ βρίσκεται η Παραλία Αμμούδι.

ΤΟ ΝΗΣΙ

Ανακαλύψτε το ειδυλλιακό νησί της Σαντορίνης

To εστιατόριο Πιρούνι βρίσκεται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Σαντορίνης, στο χωρίο Φηροστεφάνι το οποίο ονομάστηκε «Στεφάνι των Φηρών» λόγω της υψομετρικής του τοποθέτησης και της μοναδικής θέας του που κόβει την ανάσα! Σε πολύ μικρή απόσταση θα βρείτε επίσης το κέντρο των Φηρών, την πρωτεύουσα δηλαδή της πανέμορφης Σαντορίνης, καθώς και το πολιτιστικό της κέντρο! Όντας στη δυτική πλευρά του νησιού και απέναντι από το θρυλικό ηφαίστειο της Σαντορίνης, στα γραφικά σοκάκια των Φηρών υπάρχει μια πλειάδα από κτίρια κλασσικής Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, μουσεία, τοπικά καταστήματα με σουβενίρ, επιλογές νυκτερινής διασκέδασης, κοσμηματοπωλεία, ενώ δεν λείπουν και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις.

ΦΗΡΑ

Όπου ο χρόνος σταματά

Τα Φηρά αποτελούν το καλύτερο σημείο εκκίνησης για απίστευτες περιπέτειες που αξίζει να ζήσετε. Το ηφαίστειο είναι ορατό σχεδόν από κάθε σημείο, όπως και η θέα της καλντέρας που είναι πανοραμική, δημιουργώντας έτσι ένα καταπληκτικό σκηνικό για τις εξορμήσεις σας. Δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σαντορίνης όπου θα βρείτε έργα Μινωικής τέχνης καθώς και το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας, το οποίο είναι γεμάτο με ιστορικά αντικείμενα από όλη τη Σαντορίνη. Οι εκκλησίες και τα μοναστήρια του τόπου προσφέρουν μια δυνατή αίσθηση της Θρησκευτικής ιστορίας του νησιού και προκαλούν δέος. Τέλος, δεν υπάρχει ιδανικότερη τοποθεσία για να παρακολουθήσετε το διάσημο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης, που θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε πως ο χρόνος σταματά!